Kommunalvalgskandidat

Henrik Vestergård

Jeg er opvokset og bosiddende i Ullerslev, arbejder i en IT - virksomhed. I min fritid er jeg aktiv og engageret i foreningslivet i Ullerslev.

Det nære betyder noget

Jeg vil arbejde for

Bosætning
Beskæftigelse og Erhverv
Kultur- og Fritidsområdet

Lidt mere om mig

Jeg kommer fra en arbejderfamilie, hvor mine forældre har været hjemmehjælper og tømrer, en opvækst med udgangspunkt i de sociale værdier, hvor jeg har lært, at man skal yde sit bedste og gøre en indsats for at hjælpe andre, værdier som i dag er dybt forankret i mig.

 

Ullerslev er traditionelt set et stærkt socialdemokratisk område, men i de senere år har der manglet en lokal kandidat – den stemme vil jeg repræsentere for borgerne – og vil arbejde for en klar stemme fremgang fra Ullerslev området og dermed sikre et samlet rødt flertal med Sonja Marie Jensen for bordenden som borgmester.

 

Ullerslev er som centerby også en vigtig del af Nyborg Kommune. Fra min opvækst og daglige gang i byen, omkring foreningerne, i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter og Udvikling Ullerslev kender jeg rigtig mange borgere og ved, hvad der rører sig.  

Borgerne i området skal mærke, at ”de” også er repræsenteret og der bliver lyttet til dem fra Nyborg Kommune, jeg vil som deres lokale stemme her fra bære synspunkterne ind til udvalgene og byrådet.

 

Jeg støtter op omkring Udvikling Ullerslev og en helhedsplan, bl.a. med bosætning og branding, erhvervsliv og iværksætteri, infrastrukturen, Ullerslev Centret i forandring. Jeg vil arbejde for at de nødvendige midler afsættes i de kommende års budgetforhandlinger til en prioriteret realisering.

I Nyborg Kommune vil jeg arbejde for, mere bosætning og erhverv til at finansiere fremtidens velfærdsområder.

 

De frivillige og bestyrelserne i kommunens mange foreninger skal have de bedste vilkår for at skabe aktiviteter for de aktive, der skal ryddes og i de mange ting, som i dag desværre fylder alt for meget, uensforhold, manglende grøn pleje, små flisearealer, der skal være en nem tilgang til at få det ordnet.    

 

Jeg har spillet fodbold i Ullerslev og Langtved, spiller badminton og tennis i Ullerslev. Siden 2014 har jeg været formand for Ullerslev Tennisklub, hvor vi senest har opbygget et projekt og fået anlagt 2 padelbaner, som de første baner i Nyborg Kommune og på Østfyn, det er blevet en kæmpe succes. Som ”firstmover” arbejder vi nu videre med at udbrede og opbygge padel.

 

Jeg står for det lange seje træk - der er ingen elevator til succes - men hårdt arbejde hvor tingene bygges op - også i kommunalpolitik og i det løbende udvalgsarbejde for borgerne. Jeg er klar til at tage ansvar og dertil et personligt engagement til gavn for Nyborg Kommune.

 

Borgerne i Ullerslev – Skellerup, Flødstrup, Langtved - har nu en enestående mulighed for at vælge en lokal kandidat som deres repræsentant– jeg vil til stemmestederne lukker den 16/11-2021 – kraftigt opfordre området til at stemme lokalt – for herfra igen at få en socialdemokratisk stemme i Byrådet i Nyborg Kommune.

Jeg er klar for jer!

SE ALLE KANDIDATERNE

BEDST TIL

HVERDAGEN

En grønnere Nyborg Kommune
En sundere Nyborg Kommune
En tryggere Nyborg Kommune
En rigere Nyborg kommune
En klogere Nyborg Kommune

Bliv en del af kampagnen

Som frivillig I Socialdemokratiet har du mulighed for at få en masse gode oplevelser og kæmpe for vores fælles værdier.

Vi har vi plads til forskellighed, og derfor har vi også flere slags medlemmer.

VÆR MED