Kommunalvalgskandidat

Lene Ingemann Skyggelund

Foreningsmenneske. Ildsjæl. Hverdagsaktivist og græsrod. Mor til 2 voksne piger. Ynglings citat: Bidrag med det du magter i nuet.

Hverdagens stemme

Handling skaber forvandling i hverdagen - en Tryggere NyborgKommune

Børn er pårørende hele livet - skyggen fra sygdom belaster i hverdagen - jeg vil arbejde for forebyggelse fra vugge til grav - så vi mestre at værepårørende hele livet.

Jeg vil kæmpe for sagsbehandlingstider og ventelister skal ned, på borgerrettet velfærd.

Et bedre miljø i en Grønnere Nyborg Kommune

Jeg vil arbejde for at natur og miljø behandles retfærdigt -kysten og overfladevand skal beskyttes imod udledning af forurening, fortidenssynder må ikke blive nutidens og fremtidens synder.

Lær Lene at kende

Jeg er indfødt Nyborgenser og nærmest født ind i Socialdemokratiet, som har været en del af min families værdigrundlag i flere generationer.

Jeg har et håb om, at vi sammen vil kunne gøre en forskel i den Kommunalpolitiske forandring, vi ønsker skal ske i Nyborg, så vi alle kan få en bedre hverdag.

Mennesker der kender mig, ved at jeg om nogen lever efter devisen "vi skal løfte i flok" og har jeg noget jeg kan bidrage med, så gør jeg det gerne også selv om det er min egen sidste skive rugbrød der hjemmefra.

Jeg har en ret aktivistisk tilgang til hverdagen og kaster mig gerne ud i græsrodsarbejde og hverdagsaktivisme, når jeg kan.

Dette er særlig drevet af, hvis jeg mener menneske/dyr og natur/miljøikke behandles med den respekt og retfærdighed de/det fortjener. Heraf mit store engagement i forureningssagen om Lynfrostgrunden, desuden næstehjælp og madspild, særligt fattige børn. I 2017 havde vi 440 fattige og udsatte børn iNyborg, som har fortjent ikke at være bagud på point fra livets start.

Jeg mener at kunne gøre en forskel for hele Nyborg, og derfor ønsker jeg at stille mig til rådighed til byrådsvalget 2021.

SE ALLE KANDIDATERNE

BEDST TIL

HVERDAGEN

En grønnere Nyborg Kommune
En sundere Nyborg Kommune
En tryggere Nyborg Kommune
En rigere Nyborg kommune
En klogere Nyborg Kommune

Bliv en del af kampagnen

Som frivillig I Socialdemokratiet har du mulighed for at få en masse gode oplevelser og kæmpe for vores fælles værdier.

Vi har vi plads til forskellighed, og derfor har vi også flere slags medlemmer.

VÆR MED