Kommunalvalgskandidat

Lone Smidt

Nyborgenser med hjertet. Social- og Sundhedsassistent, og har arbejdet i omsorgsfaget i 27 af mine 48 år. Fællestillidsrepræsentant for FOA

Mine mærkesager

Frihed til frontpersonalet.

Vi skal have langt mere tillid til medarbejdernes faglighed og beslutninger. Det er et evigt umage som arbejdsgiver at sikre attraktionensom ansat i Nyborg kommune, og her skabe motiverende arbejdsfællesskaber. Vores kerneopgave er vores pejling uanset fagområde. Vi har mange erfaringsbagage, siddende/gående, cyklende og kørende derude fra hverdagen, og som med den tætteste finger på opgavens puls, kan bidrage til hvad der med fornuft ogmening skaber den største værdi i kerneopgaven. Netop de stærke ressourcer skal vi benytte fuldt ud, og på hele paletten.

En stemme til Dagplejerne.

Det er ingen hemmelighed at jeg længe har savnet en politiskstemme for vores dagplejere. Deres hverdag, oftest alene med 4-5 børn, og meden arbejdsuge på 48 timer, skal vi være aktive for at fastholde, og tiltrækkede unikke arbejdspladser her, så de forbliver holdbare. Her skal vores nysgerrighed op, så de får samme opmærksomhed som vores øvrige pasningstilbud idaginstitutionerne.  

Frisklavet mad på alle vores plejecentre.

Vores borgere får i dag skøn, frisklavet mad fra byenskøkkener og her med høj kvalitet. Jeg vil gerne at vi kommer endnu tættere på vores kerneopgave for borgere der bor på vores plejecentre. En kerneopgave som vægter muligheder for et sundt, aktivt og værdigt liv sammen med borgeren. Og det er lige netop sammen med borgeren at vi kan rykke endnu tættere på at lykkedes, med større umage. Vi har køkkener på vores plejecentre og tæt på borgernes bolig. Det skaber gode muligheder for at lave maden helt tæt og i nært samarbejde med borgere hvor de inddrages i hvilken mad der lige netop giver dem værdi for deres dag. Værdien udover borgerens medbestemmelse, så kommer en naturlig sanseintegration gennem planlægningen og madlavningen som giver borgerne mærkbare oplevelser for lige netop den hverdag, vi jo har mest af.

Jeg er nyborgenser med hjertet.

Mine skoleår gik på Vestervold skole, og en fritid med en håndbold eller ketsjer i hånden. Foruden gik mange aftner på Martha kursus i byen. Jeg er vokset op med mine forældre og storebror, i et hjem med en stærkarbejder kultur. Min far arbejdede i mere end 40 år som arbejdsmand på Nyborg Kirkegaard og min mor med ligeså mange arbejdsår på Nyborg Sygehus som sygehjælper, og de sidste år i Nyborg Kommune som social og sundhedsassistent. Begge mine forældre er meget aktive i deres pensionist tilværelse idag, det er et stort privilegium og glæde. Min bror Carsten bor i Roskilde med sin familie og som vi nyder så meget tid med som muligt.

Jeg er gift med René Schulz, som arbejder som smed på Koppers. Vi har 2 drenge, Jakob der går på Nyborg Gymnasium og Sebastian der går på Nyborg Private Realskole. Huset rummer også en brun labrador Buller, der bruger meget af sin tid på masser af hvile og indhente så mange måltider som muligt.

Mine svigerforældre flyttede til Nyborg sidste år, og bor tæt på os.

I mit daglige arbejde som fællestillidsrepræsentant arbejder jeg sammen med mit TR kollegie med at sikre bedst muligt vores kollegaersinteresser som ansat i Nyborg Kommune, på ældreområdet og på nogle af Bostederne.

Min nysgerrighed for hverdagen for mine kollegaer ansat på FOAs overenskomst er et evigt aktiv, og deres stemme har en høj værdi hos mig. Jeger dybt afhængig og meget ydmyg for det benarbejde jeg gør mit bedste for at lykkedes med, så baglandet kan mærke at hjælpen er nær og troværdig. Det er et stort privilegium at være en del af et så stærkt fællesskab, og med den styrke vi har og som jeg ser det, skabes af vores forskellighed og oplevelser i hverdagen.

 

Jeg elsker politik, og derfor er det også det eneste rigtige for mig at stille op til KV21, og kæmpe for en plads i byrådet, med en arbejderstemme - men valget er dit...

Bedste hilsner

Lone Smidt

SE ALLE KANDIDATERNE

BEDST TIL

HVERDAGEN

En grønnere Nyborg Kommune
En sundere Nyborg Kommune
En tryggere Nyborg Kommune
En rigere Nyborg kommune
En klogere Nyborg Kommune

Bliv en del af kampagnen

Som frivillig I Socialdemokratiet har du mulighed for at få en masse gode oplevelser og kæmpe for vores fælles værdier.

Vi har vi plads til forskellighed, og derfor har vi også flere slags medlemmer.

VÆR MED